Skoči na sadržaj

O nama

Naša firma "Art Studio Projekt", je osnovana 2010-e godine kao porodična, stolarska radionica. Uvidevši da neke specifične stolarske proizvode ne možemo da nabavimo, počeli smo sami da ih izrađujemo. Vremenom smo primetili da se i ostali stolari susreću sa istim problemom nedostatka specifičnih stolarskih proizvoda, s toga smo odlučili da proizvode ponudimo i učinimo dostupnim ostalima, putem maloprodaje. Iz te prodavnice je izrasla internet stranica www.naturenterijer.com.

Posle višegodišnjeg uspešnog poslovanja, rešili smo da proširimo naš prodajni asortiman na sve proizvode koji mogu biti interesantni stolarima i hobi majstorima. Tako je nastala, ova Hoba.rs internet prodavnica.

Naš cilj je da prodajnim asortimanom pokrijemo sve zahteve majstora kako bi mogli lako, brzo i jeftino kupiti sve što im je potrebno za njihov sledeci projekat.

Naši cenjeni kupci su nam uvek na prvom mestu, i obraćamo veliku pažnju na sve komentare, sugestije i predloge koji bi mogli učiniti našu prodavnicu još boljom. Ako imate predlog, savet, sugestiju ili komentar ne oklevajte da ga podelite sa nama. Vaš "Art Studio Projekt".