Skoči na sadržaj

Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon uspešno kreirane porudžbine, na Vašu e-mail adresu će stići potvrda. Uobičajeno vreme za isporuku je do 5 radnih dana, ali u zavisnosti od karakteristike poručenih artikala rok može biti duži ili kraći. Tačnu informaciju o roku dostave dobićete u email-u sa potvrdom porudžbine, koji će vam stići odmah nakon izvršene kupovine.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri kuriske službe sa kojom sarađujemo isporučuju pošiljke u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas, da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 021/340-370-8 ili putem email-a office@hoba.rs Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Troškovi dostave

Za porudžbine čija je ukupna vrednost od 1-2999 dinara troškovi dostave iznose 500 dinara. Za porudžbine čija je ukupna vrednost veća od 3000 dinara troškovi dostave iznose 700 dinara.

Zamena poručenog artikla u našem maloprodajnom objektu je besplatna.

Ukoliko se zamenski artikal šalje na našu adresu, onda važe uslovi sa stranice prava potrošača

PDV je uračunat u cenu troškova dostave.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme ZAVRŠI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.