Skoči na sadržaj

Odustajanje od kupovine

ODUSTANAK OD UGOVORA – KORACI:

1. Popunite zahtev za odustanak u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda.

2. Spakujte artikal u ambalažu, sa svim etiketama/deklaracijama, uz odgovarajuće obezbeđenje od oštećenja.

3. U paket stavite i račun i popunjen obrazac za odustanak.

4. Na pošiljci/paketu naznačite: „ Art Studio Projekt - Odustanak od ugovora“ i navedite adresu: Art Studio Projekt | Nikole Pašića 43 | 21235 Temerin | Srbija

5. Pošaljite ili dostavite paket.

6. U slučaju da proizvod vraćate putem kurirske službe ili pošte, obavezno preuzmite potvrdu da ste paket predali.

VAŽNO: Molimo vas da pakete pošaljete bez otkupa, vratićemo vam novac preko žiro računa nakon pregledane pošiljke. Ukoliko pošaljete sa otkupom, primorani smo da odbijemo paket i vratiće se ka vama.

Potrošač ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim  raskidom potrošač se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe.

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe biće vraćen potrošaču nakon što roba bude vraćena u sedište Art Studio Projekt-a odakle je potrošaču i poslata. Art Studio Projekt ima pravo da uskrati vraćanje novca ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju, odnosno ukoliko je proizvod korišćen, otvoren ili oštećen.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakovanju. Troškove vraćanja robe i novca snosi potrošač, sem u slučajevima kada potrošač dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Podaci koje date u ovom obrascu služe za evidentiranje izmena u prometu robe i Art Studio Projekt ih neće upotrebljavati u druge svrhe.